Från en X-trem till en annan

Olympisk sport

Nikken Kosakusho är glada över att stödja den femfaldige vinnaren av de brittiska mästerskapen i rodel, Kristan Bromley. Efter världsmästerskapet år 2008 har nu Kristan siktet inställt på OS-guld.

Nikken Kosakushos stöd till Bromley Technologies är ett viktigt inslag som innebär att Kristan kan fokusera på att ta fram bästa möjliga rodelsläde inför världscupssäsongen 2013/2014, vilken raskt följs av rodeltävlingen vid OS i Sotji, Ryssland.

NIKKENS SUPPORT ÄR RENA LOGIKEN

Tony Bowkett, Group Managing Director hos Nikken, är entusiastisk när han förklarar att ”Nikkens stöd till Kristan via Bromley Technologies är rena logiken. Vår senaste X-Treme-lösning för fräsning ger enastående prestanda åt de ledande aktörerna inom flyg- och rymdsektorn eftersom den revolutionerar deras produktionsmiljö.

Som globalt företag har Nikken arbetat hårt för att leverera världsrekordsbrytande resultat som ingen annan lösning kan matcha. Dessutom fortsätter vi att utveckla X-Treme genom att ytterligare tänja på gränserna och sätta upp nya standarder. Kristan har oförtrutet visat att också han kan prestera makalösa resultat genom hårt arbete och konstant utveckling. Jag är säker på att Nikkens stöd av Bromley Technologies kommer att hjälpa Kristan att komma med och tävla för Storbritannien i ett fjärde vinterspel, och slutligen förverkliga hans dröm om att vinna en medalj i varje världsmästerskap. På Nikken strävar vi ständigt efter perfektion och Kristans personliga utmaning är en exakt spegling av vårt företagsmål”.

Kristan själv menar att Nikkens bidrag genom Bromley Technologies ”kommer att göra det möjligt för Bromley att oavbrutet tänja på prestandagränserna och sikta mot vårt mål som är att tillverka världens snabbaste rodelsläde. Tack vare Nikkens otroliga stöd och generositet är jag övertygad om att våra utvecklingar under de senaste tre åren kommer att innebära ett paradigmskifte inför säsongen 2013/2014 i vad som alla vet är den mest extrema och spännande tävlingen i ett vinter-OS. Under min artonåriga karriär har jag uppnått många av mina mål genom att vinna de europeiska mästerskapen, världscupen och världsmästerskapen.