Nikkens service

Andra funktioner

Renoveringar

Vårt Euro Centre kan erbjuda en komplett renoveringsservice åt befintliga användare av våra produkter. Renovering är ett kostnadseffektivt alternativ till investeringar i ny utrustning. Våra paketerbjudanden inkluderar fullständig nedmontering till komponenter och gjutstycken.

Omfattande rengöring och slutligen pulverfärgbelägggning på alla yttre ytor och höljen. Om kontaktytor måste slipas och viktiga inre delar bytas ut (snäcka, hjul, lager, tätningar, elektronik) och fullständig renovering av rundmatningsbordet krävs till näst intill originalskick och -prestanda.

Utbildning

För sortimentet med rundmatningsbord och maskiner för förinställning av verktyg kan vi erbjuda utbildningspaket för att motsvara de flesta behov. Dessa omfattar service och underhåll av rundmatningsbord, förinställardrift, användning av Nikkens Alpha-axelstyrenhet och anpassningsbara makron för indexeringspositionering med CNC.

Bordspreparation

De flesta rundmatningsbord beställs och specificeras för att passa en mängd olika CNC-maskintyper. De här borden har modifierats och konfigurerats internt för att passa både den individuella motorn och maskinverktyget (inklusive anpassade anslutningskablar och kopplingar).